COVID-19

COVID-19

Het RIVM geeft de volgende richtlijnen aan voor het organiseren van een beurs: 

Binnen: in ruimtes met een doorstroom van bezoekers (bijvoorbeeld een beurs) geldt geen maximaal aantal personen. Wel nemen beheerders maatregelen om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt.

Registreer een gratis ticket

We vragen aan alle bezoekers om voor de komst naar de trouwbeurs online gratis tickets te registreren. Hiermee kunnen we de inloop van de bezoekers op de beurs reguleren. 1 maand voorafgaand aan de beurs plaatsen we hiervoor een aanmeldformulier op de website.

Registratie bezoekers

Zoals het RIVM oplegt verzamelen wij alle gegevens van de bezoekers van de beurs. Mocht het RIVM een uitvraag doen voor een bron & contact onderzoek, dan kunnen wij deze gegevens direct overleggen. De organisatie bewaart deze gegevens tot ca 14 dagen na de beurs en zullen daarna worden vernietigd. 

Maximum aantal bezoekers per inloopblok.

Door het online registreren reguleren we per inloopblok (van 30 minuten) het aantal bezoekers. Zo zorgen we ervoor dat er geen grote opstoppingen bij de deur ontstaan.

Handgel

Bij de ingang staan op diverse plekken handgels klaar, zodat u voordat u de beursvloer op gaat uw handen kunt desinfecteren. De organisatie verzoekt u om hier actief gebruik van te maken, zowel bij aankomst als bij vertrek. 

Opzet beurs

Dankzij de inzet van Coelenhage en de organisatie kunnen we de stands extra ruim opstellen. Dit zorgt ervoor dat we door middel van de aanmelding via je gratis ticket mensen gedoseerd binnen kunnen laten. Hierdoor kunnen we een duidelijke routing aanbrengen op de beursvloer en is er voldoende ruimte om op veilig afstand stands te bezoeken, in alle rust te kijken en je te laten adviseren. 

Anderhalvemeter markeringen

Bij elke beursstand wordt er op de grond een anderhalve meter markering aangebracht. Houd als bezoeker deze markering in de gaten, bezoek je op een veilige manier de standhouder en kan hij/zij ook gemakkelijk afstand houden. 

Routing

De organisatie heeft op de trouwbeurs een duidelijk routing uitgezet. Deze routing zorgt voor de beste doorstroom, maar is ook belangrijk om bezoekers elkaar zo min mogelijk te laten kruisen op de beursvloer. Wij vragen bezoekers deze routing zoveel mogelijk op te volgen. 

Hostess team

Gedurende de beurs zijn er een aantal hostessen aanwezig op de vloer. Zij zijn aanwezig om vragen te beantwoorden, maar ook om ervoor te zorgen dat het opvolgen van de routing zo goed mogelijk verloopt. Hiermee garanderen wij u en de standhouders een veilige en prettige beurs.