De Superfeestjes Fabriek | Entertainment kinderen

De Superfeestjes Fabriek

Jullie ‘Grote Dag’ is in aantocht, alles is tot in de puntjes geregeld voor een onvergetelijke huwelijksdag en iedere gast, jong of oud, gaat volop van deze mooie dag genieten. Want natuurlijk hebben jullie ook gedacht aan het laten vermaken van de jongere kinderen, zodat ook de aanwezige mama’s en papa’s volop kunnen meegenieten van jullie bruiloft.

Kinderen vermaken kan De Superfeestjes Fabriek als de beste, maar zij weten ook heel goed de balans te bewaken tussen spelen en keten. Zij kunnen hun mobiele knutsel- en tekenhuisje in de vorm van een Trouwkoets meenemen, maar zij hebben ook een prachtige witte ballenbak met parelmoeren ballen en rode hartjes. Een lekkere suikerspin kan het helemaal compleet maken.

Zijzelf kunnen verkleed als Lakei of als Bruids-fee, maar zij hebben ook diverse mascottes die ze dan een huwelijkstwist geven. Wat dachten jullie van een Minion met hoge hoed en strik, of juist Elsa of Hello Kitty met een bruidssluier en- boeket. De kinderen zijn er dol op, succes verzekerd!

www.desuperfeestjesfabriek.nl (kopje ‘Kinderentertainment Bruiloft’)