Categorieën
Nieuws

Wezep gaat Trouwen: een trouwbeurs in een bijzondere tijd

Het zijn bijzondere tijden in de wereld van bruiloften. Door de RIVM maatregelen kon voor veelbruidsparen ‘de dag van je leven’ opeens niet door gaan. Na de versoepeling van juli kan en mag er iets meer, maar is dit zoals jij je bruiloft voor je hebt gezien? Aanstaande bruidsparen stonden en staan voor moeilijke keuzes.

Ook de trouwbranche krijgt een onmogelijke ‘klap’. Na onderzoek blijkt dat 75% van de bruidsparen hun bruiloft geheel of gedeeltelijk hebben verplaatst. Ondernemers stonden opeens stil, of moesten hun werk op een heel andere manier uitvoeren.

De beursvloer van Wezep gaat Trouwen is daarom een waardevolle aanvulling in voorbereidingop een bruiloft. Circa 20 professionals uit de trouwbranche staan op 6 oktober klaar om je te adviseren. Zij kunnen je alles vertellen over de kansen en mogelijkheden die er wel zijn, zolang de ‘anderhalve meter regel’ geldt.

Een aantal vaste stands op de trouwbeurs zijn natuurlijk Coelenhage zelf, Van de Schootbrugge mannenmode uit Oldebroek, fotograaf Gerjanne, Dynasty Bruidsmode, Andre Boer Trouwauto’s. Ook mag de organisatie een aantal nieuwe standhouders verwelkomen als Boutique Hotel Elburg en de inspirerende cateraars van Wij Samen.

Bestel een gratis online ticket

Je bent van harte welkom voor deze beurs, ook tijdens de 18e editie is de toegang gratis. Gezien de RIVM-maatregelen is het wel noodzakelijk om een online ticket te registreren via de site www.wezepgaattrouwen.nl.

De trouwbeurs Wezep gaat Trouwen wordt georganiseerd op 6 oktober in Partycentrum Coelenhage in Wezep. De beurs opent om 18.30u en duurt tot 21.30u. Coelenhage biedt voor de bezoekers gratis parkeergelegenheid. De entree is – na het registreren van een online ticket – gratis.